Ole Cramer

Ole Cramer

Uhrskov marathon

LøbPosted by Ole Cramer Sat, April 07, 2007 17:42

01-04-2007 Uhrskov marathon

6 mdr. - et helt halv år siden at jeg løb en marathon sidst! så hvor stod jeg mht. denne distance, med ikke ret mange trænings km. i benene de sidste 3 mdr. Jan. 75km. Feb. 71km. Mar. 90km.

Jeg har før skrevet om denne event så dette vil jeg ikke gå i dybten med, ikke andet end dette år skinnede solen fra en skyfri himmel så alle 46 deltager havde 16-17 gr. ude på denne fantastiske rute.

Vagn Kirkelund fik mig bremset - undskyld udtrykket men han kunne og ville ikke løbe hurtiger da han havde deltaget ved Sydkyst marathon i Greve dagen før på 3:08 Dette var hans femte marathon i år, en mand der kan lave en god tid og løbe stabilt, men efter 19km. måtte jeg rykke fra ham eller med andre ord jeg ville afprøve hvor jeg stod løbemæssigt.

Var lidt tung i benene ved km. 30 og lægmusklerne kunne mærkes ved. km. 35 men jeg prøvede at holde tempo, de sidste 3km. blev da også løbet på under 4 min. pr. km. Har en fornemmelse af at jeg løb anden halvdel hurtiger en første takket være Vagn! fik jeg en tid som jeg er godt tilfreds med:

Godt løb - god oplevelse.

Oplevelsen blev da heller ikke ringere da vi i påskeugen havde lejet et sommerhus i Sundsøre 20km. fra løbet, vel hjem kommet til dette hus skulle musklerne lige løsnes lidt op, rart at man så lige kan hoppe i et 2400Ltr. 42gr. varmt udendøres wirepool med der til et par kolde øller og ligge der med et kik til en skyfri himmel.

Må gentage mig selv igen - oplevelser det er hvad 2007 skal bruges til, tider og placeringer er sekundær ting i år.

OPLEVELSER OPLEVELSER OPLEVELSER

  • Comments(150)//blog.olecramer.dk/#post12