Ole Cramer

Ole Cramer

Marathonruten i Randers

LøbPosted by Ole Cramer Sat, March 22, 2008 12:24

15-03-2008 Marathonruten i Randers 3:27:04

Et nyt 6 timers løb var her opstået på et kaserne område i Randers, ruten var en 4.2km. DAF opmålt rundstrækning med lige dele asfalt og grussti. Man skal være utrolig heldig hvis man kan finde en rundstrækning på 4.2km. uden en sløjfe!

Ca. 130 stillede til start hvoraf 28 på marathon og 6 deltager på alle 6 timer, der var præmier til halv – marathon og ultra! Konceptet lød på køb et løbsnr. 20kr. og 10kr. pr. omg.

Havde trænet småt men godt så tempoet blev også derefter ca. 20:15 min. pr. omg. men vidste også godt at distancen ikke var i benende. Den ene lægmuskel var begyndt at drille lidt så efter 10 omg. da Aalborg marathon også skulle løbes indenfor en uge!

Randers har meget at lære hvis de skal havde besøg af ultraløbere, depotet var absolut ikke optimalt ¼ kvm. campingbord er ikke godt nok, nåede kun at få en kop vand som jeg selv skulle hælde op, men dette kun fordi at jeg selv havde egenforplejning med havde jeg ikke brug for depotet. Vi var nogle stykker med egenforplejning så tasker eller kasser havde vi sat op af en husmur ved ruten, så det var hurtigt at tage, tja pludseligt holdt der to biler parkeret foran så lidt forhindrings løb blev det da også til. Oplevede flere gange efter at jeg var færdigt med mit løb, at omgangstællerne ikke var helt stabile, på den times tid hvor jeg stod i start/mål området så jeg flere gange at de ikke nåede at noter nr. på deltager hvorved der blev sagt, ham må vi lige ``huske`` til næste omg. hmm dette holder ikke!

Lægmusklen fik jeg afprøvet næste dag på stranden ved Blokhus, 10km. nordpå og 10km. tilbage 1:40 min. OK ingen problemer.

For øvrigt vandt jeg da vidst marathon distancen hmm!

PS. Har senere erfaret at ruten var 77.5m. for lang – var den ikke DAF opmålt?

Jeg studsede da også lidt over mine omg. tider og på kroppens signaler – hastighed!

  • Comments(0)//blog.olecramer.dk/#post19