Ole Cramer

Ole Cramer

Joh da - småt men godt

Oplevelser 2013Posted by Ole Cramer Mon, October 14, 2013 17:31

Kvalitets tid med familien var nok kodeoret for i år.

Med byggeri i Stina og Brians nyindkøbte kolonihave og carport herhjemme samt renovering af isolering efter vores mår fra i vinters - møgdyr!, vandtreture med Brian og gode grill weekends med Dorthe samt en lang kanotur med min Bror John, flyver den gode tid afsted!

Om dette er er en evaluering af 2013 næh dog ikke endnu, der er da lige et par måneder til at træne lidt løb endnu, såh der skal altså gøres noget ved min CV

Joh jeg er da blevet tilbudt træner kursus i DAF af Ebberup løbeklub, og sagt ja tak til en forlænget weekend i November ved Brøndby sammen med andre gode mennesker :)

Sportigan Assens som jeg har en lille sponsor aftale med, skal jeg lige havde en snak med om promovering af logoet til næste år, da lysten til lidt længere end langt events (ultra) er der hvor jeg stiller op, allerhelst på blødt underlag (trail)

Nåh jah 24 timers løb er nu et FORBUDT område for mig og mit lille hoved, da denne slet ikke kan rumme alle de omgange, stillede op for Ebberup løbeklub til DM i Grenå på en rundstrækning der lå lige under et par km. pr. omg. efter en fire fem timer røg motivationen, trak det lidt og stod af ude på kun knap 80k - floppedet helt og holdent, kroppen og benene havde det fint - men hovedet!!!

Nåh jeg vil til at bruge bloggen her lidt mere igen, og skrive om løst og fast inden for løb da dette er til at motivere mig og måske et par stykker det evt. har lysten til at følge lidt med her.
Løber lige en tur!!!
  • Comments(0)//blog.olecramer.dk/#post40