Ole Cramer

Ole Cramer

Aalborg brutal marathon

LøbPosted by Ole Cramer Sun, April 08, 2007 18:38

06-04-2007 Aalborg brutal maraton 3:40:50

Så fik jeg løbet sammen med Vagn igen! Roligt tempo med ca. 1:30 halvvejs. Det var fint vejr den første time med solskin der lunede men så var det også slut, overskyet og en kold vind fandt vej til de 187 deltager.

Ved km. 22 blev den højre læg stiv men fik den overbevist at det skulle løbes væk, stivheden forsvandt da også eller den hoppede over i den venstre lægmuskel, denne leg foregik ud til km. 26 da blev begge muskler enige om at blive lige stive og hårde til mål, så slaget skulle stå på det mentale plan.

Tempoet blev automatisk sat kraftigt ned og med små stive skridt blev der pludselig langt til mål, aldrig er jeg stået af/opgivet på en maraton distance og ej heller her.

I bunden på den lange bakke kom jeg op til eng ung knægt der var nede at gå, fik sagt til ham at hvis han kan gå kunne han også jogge og det er trods alt hurtigere end gang, jeg fik følgeskab af ham op af bakken. Vi talte sammen og jeg fandt ud af at det var hans anden maraton HCA var den første på 3:55 jeg kikkede på mit ur og sagde at hvis han fulgte mig resten af vejen ville han slå PR. han fulgte mig hele vejen også op af den sidste stejle bakke, blev ved med at sige til ham kom så, du kan godt! heldigvis troede han på det for han slog PR: med ca. 14min. Bravo

Syntes lige at det skal næves at jeg ikke på noget tidspunkt var nede og gå!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.