Ole Cramer

Ole Cramer

Vamdrup 6 timer

LøbPosted by Ole Cramer Tue, May 08, 2007 19:15

04-05-2007 Vamdrup 6 timer 66Km.

Denne event havde jeg glædet mig til, der var gået et stykket tid siden at jeg havde løbet en ultra. Men det skulle vise sig at det skulle blive en travl dag på kontoret!

Brian min datters kæreste på 16 år havde et ønske om at løbe en maraton, så her mente jeg at dette løb på 6 timer var sagen, med en rundstrækning på 2640m. kunne der blive holdt øje med ham.

For mit vedkommende blev der løbet friskt til og rundede de 42Km. på 3:13 min. og så stod jeg af mentalt på denne rute med 22 skarpe sving pr. omg. sad ved Dorthe i 20 min. og snakkede - gad ikke mere indtil Brian kom forbi, han manglede 3 omg. og led under varmen og selvfølgelig distancen, han havde aldrig løbet længere end 20Km. jeg løb med ham ud til hans mål marathon. Hans sidste omg. løb han for øvrigt godt til og med en spurt de sidste 200m. sammen var han pavestolt og måske en smule overrasket over hvor han fandt disse kræfter den sidste omg.

Jeg stod og snakkede med Brian i en 5 min. tid da Kjetil Havstein kom forbi meget brugt på grund af varmen, han ville gerne have hjælp og en at snakke med da det var ensomt oppe foran.

Jeg fik løbet og trukket 4 omg. med ham så han fik sin første plads med 73.920Km.

Min sidste omg. ville jeg lige se hvad der egentlig var i benene det blev til 8:15 min. på denne omg.

Endnu engang tak til Dorthe og Stina for support – svært at undvære dem på ultra!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.