Ole Cramer

Ole Cramer

Mors 100 miles

LøbPosted by Ole Cramer Mon, July 09, 2007 21:02

05-07-2007 Mors 100miles 18:44:17

Et pludseligt opstået ultraløb på Mors nok mest fordi at Jesper Olsen lå i træningslejre i denne periode, så her så formanden for klubben muligheden for at foretage et mediestunt og arr. et ekstremt løb – og det lykkedes til fulde.

Et vellykket arr. med gode depoter for hver 7km. og særdeles veloplagte officials – bravo.

Mit løb i løbet var lidt af en udfordring da jeg aldrig havde løbet så langt før, og med 176km. træning i juni måned som nok var lidt meget i underkanten op til sådanne en event, blev min indgangsvinkel at gennemføre og ikke at presse tiden, vi havde 30 timer til rådighed men jeg ville forhåbentlig ikke bruge dem alle, selvom jeg på et par tidspunkter havde det i tankerne under løbet.

Pigerne og jeg fik tilbudt overnatning i sommerhus ved siden af team world run 2 træningslejre hvor Jesper havde en plan parat hvis jeg ville være med! 6min. pr. km. 10min. føring hvor forreste mand holder tempo via GPS og trækker de andre 3 dette samarbejde holdt ud til 50km. så kunne Glen fra USA ikke være med mere og ved 65km. lagde jeg mærke til at Jesper og hollænderen Peter satte mere tempo på, så ville jeg heller ikke være med mere! Hvis jeg skulle fuldføre var det i mit eget tempo nu. Jeg vidste da godt at Jespers plan var at vinde og derved bruge os andre som trækkraft – jeg red da også med på bølgen så længe det varede, men vidste også hvornår jeg skulle fortsætte alene!

Ved km. 77 depotet mødte jeg mine piger så nu tog de over, og lige til mål lavede de et kæmpe support arbejde endnu engang det er ren luksus med erfarent support!

Perfekt løbevejre ingen vind og til dels overskyet.

Mors er en meget kuperet og naturskøn ø der var konstant bakker men på de små biveje hvor vi hovedsageligt løb, var der absolut ingen trafik.

I år som jeg tidligere har skrevet i denne blog handler det om oplevelser, næste år skal den have gas og planlægning!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Thomas Steenberg Tue, July 10, 2007 11:54

Fantastisk løbet. Glæder mig til at høre mere når vi mødes.

Tillykke