Ole Cramer

Ole Cramer

Kaltenkirchen marathon

LøbPosted by Ole Cramer Tue, October 23, 2007 19:06

20-10-2007 Kaltenkirchen marathon 3:11:27

Tog på forlænget weekend i sommerhus ved Hejlsminde sammen med familien, så var der kun 10km. til afkørsel 66 hvor jeg havde aftalt med Vagn Kirkelund at mødes og køre med ham kl.0715 Lars Simonsen fra Århus var også med i bilen men skulle ikke med retur da han ville mødes med nogle andre og fortsætte til Magdeburg hvor han skulle deltage i en marathon dagen efter!

Arne Franck ved nok hvordan marathon løbere skal forkæles, 5 store telte var sat op på kanten af en nedlagt grusgrav der var ved at blive lagt om til rekreative område, to telte til officiel et andet til omklædning og et dobbelt telt til bespisning af en pastaret som var inkluderet i prisen på 15 Euro, depotet bestod af vand, cola, banan, honningmelon og – skumbananer!

Ruten er en 4.2km. rundstrækning der skulle gennemløbes 10 gange med et varieret underlag af skovsti, god grussti, en del trærødder og 220 højdemeter totalt, så de 130 tilmeldte hvoraf der var 12 danskere med blev hurtigt spredt så vi lå som perler på en snor hele vejen rundt.

Ved ikke hvor jeg stod med distancen men jeg vidste at jeg havde lidt fart i benene med små hurtige trænningspas, jeg havde ikke løbet konkurrence siden Mors d. 5-7 så min plan var at ligge mig på hjul ved Kaj Madsen da vi har kæmpet en del dueller efterhånden og han løber godt og stabilt.

Efter et par km. virkede Kaj noget tung så jeg løb forbi ham hvad nu, igen kom jeg til at løbe med hovedet under armen, jeg kunne håbe at Vagn kom op så vi kunne løbe sammen da han efter 25 marathon i dette år havde distancen i benene, det gjorde han ikke så her løb jeg sammen med nr. 1 og 2 i løbet og havde ingen plan! ups!

Ved 7 omg. havde jeg ømme lægmuskler så 7 og 8 omg. brugte jeg meget tid mentalt til at tænke tilbage på Mors 100miles hvor Stina løb en del sammen med mig det gav motivation og sidste omg. var der fart på igen.

Det blev til en tredjeplads og for det modtog jeg en flot pokal og 1½l. champagne.

Kaltenkirchen marathon er arr. af marathon løbere – så er det bedst!!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.